Vinař Staňa Konečný zpracovává pouze hrozny z vlastních vinic nebo z vinic rodinných příslušníků, aby měl maximálně kvalitní surovinu k výrobě vína.
Vína vyrábí již pouze sám, vlastně s láskou a maximální svědomitostí. Každé víno je vyráběno jiným postupem, aby získalo svoji vlastní duši. Snahou je produkovat vína, která nebudou v žádném případě uniformní. Vinař u některých vín při výrobě nepoužívá ušlechtilé kvasinky, některá vína leží dlouhodobě na jemných kalech, macerace hroznů na rmutu trvající i několik týdnů, ať již
v klasické kádi nebo ve vinifikátoru, nejsou výjimkou. U žádného vína nepoužívá řepného cukru. Výsledkem jsou jedinečná, přírodní a velmi pitelná vína vhodná jak pro každodenní potěšení tak i slavnostní příležitosti.
Poznejte že „velké vinařství se neurčuje podle množství vína, ale podle jeho kvality“